Ρουμανία: Η Marfin Bank Romania δεν επηρεάζεται από τα μέτρα για τη “διάσωση” της κυπριακής οικονομίας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ρουμανία: Η Marfin Bank Romania δεν επηρεάζεται από τα μέτρα για τη “διάσωση” της κυπριακής οικονομίας

Κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία της Marfin Bank Romania, καθώς δεν επηρεάζεται από τα μέτρα που ελήφθησαν από την κυβέρνηση της Κύπρου και του Eurogroup (για τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας), δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της Δώρος Κτωρίδης,μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων "Agerpres".

Η Marfin Bank Romania είναι ρουμανική τράπεζα, που λειτουργεί στην εγχώρια αγορά βάσει της εθνικής νομοθεσίας και του πλαισίου εποπτείας της Κεντρικής Τράπεζας και δεν επηρεάζεται από τα μέτρα που υιοθέτησαν η κυβέρνηση της Κύπρου και το Eurogroup τονίζεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της, που εστάλη στο "Agerpres".

Η τράπεζα συνεχίζει τη λειτουργία της παρέχοντας τα ίδια προϊόντα και υπηρεσίες της στους πελάτες της.

Η Marfin είναι μέλος του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας της Κύπρου με ιστορία άνω των 100 ετών και παρουσία μέσω τουλάχιστον 500 υποκαταστημάτων σε 11 χώρες, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ