Τουρκία: Μια οργάνωση της άκρας αριστεράς ανέλαβε την ευθύνη για δύο επιθέσεις, εναντίον του υπουργείου Δικαιοσύνης και των κεντρικών γραφείων του κυβερνώντος κόμματος - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Τουρκία: Μια οργάνωση της άκρας αριστεράς ανέλαβε την ευθύνη για δύο επιθέσεις, εναντίον του υπουργείου Δικαιοσύνης και των κεντρικών γραφείων του κυβερνώντος κόμματος

Η ακροαριστερή οργάνωση Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο (DHKP-C) ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας και για μια επίθεση με ρουκέτα εναντίον των κεντρικών γραφείων του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK), σύμφωνα με μία ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε έναν ιστότοπο που συνδέεται με την οργάνωση αυτή, που είναι εκτός νόμου στην χώρα.

Η οργάνωση ανέφερε στην ανακοίνωση ότι θα συνεχίσει τις ενέργειες εναντίον του ισλαμοσυντηρητικού κόμματος του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λόγω των κυβερνητικών «επιθέσεων εναντίον της ελευθερίας της σκέψης».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ