Σαουδική Αραβία: Συλλήψεις 18 ατόμων με την κατηγορία της κατασκοπείας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Σαουδική Αραβία: Συλλήψεις 18 ατόμων με την κατηγορία της κατασκοπείας

Δεκαοκτώ άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένας Ιρανός και ένας Λιβανέζος υπήκοος, συνελήφθησαν στη Σαουδική Αραβία με την κατηγορία της κατασκοπείας, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Όπως ανέφερε έκθεση του τοπικού υπουργείου Εσωτερικών, συντονισμένες ενέργειες των δυνάμεων ασφαλείας που διεξήχθησαν σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές του βασιλείου είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 16 σαουδαράβων και των δύο ξένων υπηκόων.

Αξιωματούχος ανέφερε ότι οι σαουδάραβες και οι δύο ξένοι ξένου κρατούνται για «δραστηριότητες κατασκοπείας προς όφελος μιας ξένης χώρας», αλλά απέφυγε να κατονομάσει τη χώρα.

Οι συλληφθέντες υποτίθεται ότι «συμμετέχουν στη συλλογή πληροφοριών σχετικά με ζωτικά κρατικά σημεία και εγκαταστάσεις, και είναι σε επικοινωνία με τις μυστικές υπηρεσίες αυτής της ξένης χώρας» σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας.

(ΑΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαουδική Αραβία κατάσκοποι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ