Αλβανία: Ασφαλή για κατανάλωση τα γαλακτοκομικά προϊόντα, διαβεβαίωσε ο υπουργός Γεωργίας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αλβανία: Ασφαλή για κατανάλωση τα γαλακτοκομικά προϊόντα, διαβεβαίωσε ο υπουργός Γεωργίας

Τη διαβεβαίωση ότι, το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα που πωλούνται στην εγχώρια αγορά είναι ασφαλή για κατανάλωση, έδωσε ο υπουργός Γεωργίας, Τροφίμων και Προστασίας του Καταναλωτή της Αλβανίας Γκεντς Ρούλι.

Από το βήμα των εργασιών της ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Ρούλι τόνισε ότι η ασφάλεια των τροφίμων είναι ένα σοβαρό θέμα για το οποίο, οι αρμόδιες αρχές λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, με στόχο την προστασία των καταναλωτών.

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος 'Εριον Μπράτσε σχετικά με τον εντοπισμό αφλατοξίνης (καρκινογόνος τοξίνη που μπορεί να εμφανιστεί, σε περίπτωση που τα ζώα τραφούν με μολυσμένες ζωοτροφές) στο γάλα, ο κ. Ρούλι υπογράμμισε ότι οι αρχές διεξάγουν ελέγχους, με στόχο να εγγυηθούν την ασφάλεια των τροφίμων.

Μάλιστα, σημείωσε ότι από τους ελέγχους που διεξήχθησαν δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει πως το γάλα ή τα υπόλοιπα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, ενδέχεται να έχουν μολυνθεί με αφλατοξίνη.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ