Πακιστάν: Τρείς νεκροί από έκρηξη βόμβας έξω από τηλεοπτικό δίκτυο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πακιστάν: Τρείς νεκροί από έκρηξη βόμβας έξω από τηλεοπτικό δίκτυο

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν από έκρηξη βόμβας που ήταν τοποθετημένη έξω από τα γραφεία καλωδιακού τηλεοπτικού δικτύου αργά χθες στο Καράτσι, τη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Δύο κιλά εκρηκτικά που ήταν τοποθετημένα μέσα σε τσάντα κοντά στην είσοδο του τηλεοπτικού δικτύου στην περιοχή Λάντχι του ανατολικού Καράτσι, πυροδοτήθηκαν από απόσταση, δήλωσε η αστυνομία.

Ένας αξιωματικός της αστυνομίας είναι μεταξύ των νεκρών. Δύο καταστήματα κοντά στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

"Κάποιος άφησε την τσάντα που ήταν γεμάτη εκρηκτικά κοντά στην είσοδο των γραφείων και πυροδότησε από απόσταση", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Ναΐμ Μπαρόκα.

Τα βίαια επεισόδια αποτελούν σύνηθες φαινόμενο στο Καράτσι, την οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, εξαιτίας των εθνοτικών, πολιτικών και θρησκευτικών εντάσεων οι οποίες έχουν αναζωπυρωθεί τους τελευταίους μήνες.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ