Πιθανώς... 14χρονη η μητέρα που εγκατέλειψε βρέφος σε σκουπίδια, στο Βέλγιο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πιθανώς... 14χρονη η μητέρα που εγκατέλειψε βρέφος σε σκουπίδια, στο Βέλγιο

Στο Βέλγιο το πτώμα μωρού εντοπίστηκε εντελώς απροσδόκητα τις τελευταίες ώρες μέσα σε σακκούλα για απορρίματα και υπάρχουν σημερινά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία είναι πολύ πιθανόν μητέρα του να είναι μια κοπέλλα 14 ετών.

Μία κάτοικος του Σαρλερουά (νοτίως των Βρυξελλών) ανακάλυψε με πολύ δυσάρεστο τρόπο ότι, η σακκούλα για σκουπίδια στον κάδο απορριμάτων της οδού όπου διαμένει περιείχε...μωρό νεκρό. Υποψιάστηκε ότι η 14χρονη εγγονή της με την οποία συγκατοικούσαν το τελευταίο δίμηνο μπορεί να το είχε φέρει στον κόσμο.

Η ανήλικη, τα στοιχεία της οποίας δεν δημοσιοποιούνται, έχει συνάψει ερωτική σχέση με περιπλανώμενο 18χρονο, μετέδωσε σχετικώς το κρατικό πρακτορείο Belga. Εκτιμάται ότι το μωρό ήταν περίπου 15 ημερών...Η εγκυμοσύνη της κοπέλλας δεν είχε γίνει αντιληπτή στους οικείους της, πρόσθεσε το ίδιο πρακτορείο.

Η εισαγγελία της ίδιας βελγικής πόλης έδωσε την εντολή να διενεργηθεί νεκροψία, που θα παράσχει κάποιες πληροφορίες για τις συνθήκες υπό τις οποίες απεβίωσε τόσο πρόωρα το μωρό.

Την κοπέλλα και την γιαγιά της ανακρίνει, στο μεταξύ, η τοπική αστυνομία.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ