Επίσκεψη Ρουπακιώτη σε Πρωτοδικείο και Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Επίσκεψη Ρουπακιώτη σε Πρωτοδικείο και Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέα τού υπουργείου, Νικόλα Κανελλόπουλο, πραγματοποίησε την Πέμπτη, εθιμοτυπική επίσκεψη στο Πρωτοδικείο και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης παρέμεινε για περισσότερες από τρεις ώρες στα δικαστήρια τής Ευελπίδων και συζήτησε, για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τομέα τής Δικαιοσύνης και ειδικά τού μεγαλύτερου Πρωτοδικείου τής χώρας, με την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου, Μαρία Τσάμη, την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου, και τον εκπρόσωπο Τύπου της Εισαγγελίας, Δημήτρη Ζημιανίτη.

Παράλληλα, ο κ. Ρουπακιώτης επισκέφθηκε τα ανακριτικά γραφεία των δικαστηρίων, διαπιστώνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικαστές κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ