Κροατία: Ο πρόεδρος της χώρας Γιοσίποβιτς ανήγγειλε ότι θα διεκδικήσει δεύτερη προεδρική θητεία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κροατία: Ο πρόεδρος της χώρας Γιοσίποβιτς ανήγγειλε ότι θα διεκδικήσει δεύτερη προεδρική θητεία

Ο πρόεδρος της Κροατίας Ίβο Γιοσίποβιτς ανήγγειλε ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για το προεδρικό αξίωμα στις επόμενες εκλογές.

«Πλησιάζει ο χρόνος των νέων προεδρικών εκλογών και πάντα θέτω στον εαυτό μου και θα το θέσω όταν έρθει η στιγμή της απόφασης αν έχω την ικανή στήριξη των πολιτών για συμμετάσχω στην εκλογική μάχη. Όπως είναι σήμερα τα πράγματα φαίνεται ότι έχει νόημα να διεκδικήσω ξανά το προεδρικό αξίωμα" ανέφερε ο κ. Γιοσίποβιτς σε εκπομπή του "Media Servis".

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα προτείνει συνεδρίαση της κυβέρνησης με θέμα την ανάκαμψη της οικονομίας, ο κ. Γιοσίποβιτς τόνισε ότι δεν έχει την εξουσία να συγκαλέσει συνεδρίαση της κυβέρνησης, παρά μόνον να την προτείνει.

"Η κυβέρνηση έχει συνείδηση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Με απασχολεί η κατάσταση της οικονομίας, όπως απασχολεί και τους πολίτες" υπογράμμισε.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ