Νίκος Δένδιας: Το πόρισμα μιλάει από μόνο του - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Νίκος Δένδιας: Το πόρισμα μιλάει από μόνο του

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από αργά το απόγευμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, ο οποίος προΐσταται σε σύσκεψη με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Προσερχόμενος στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται η σύσκεψη, ο κ. Δένδιας δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για ευρύτερα θέματα που αφορούν την ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, σε επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τον τραυματισμό των τεσσάρων συλληφθέντων για την τρομοκρατική διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και το πόρισμα της αστυνομίας, σύμφωνα με το οποίο τα τραύματά τους αποδίδονται αποκλειστικά στη συμπλοκή με τους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή τους, ο υπουργός σχολίασε: «Το πόρισμα μιλάει από μόνο του». Σε άλλη ερώτηση για τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ο υπουργός παρατήρησε ότι το θέμα ανήκει στην αρμοδιότητα του υπουργού Γεωργίας.

Όπως έγινε γνωστό, στο επίκεντρο της σύσκεψης, στην οποία συμμετέχουν ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, καθώς επίσης όλοι οι αστυνομικοί διευθυντές της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, βρίσκονται θέματα που αφορούν την επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΕΛ.ΑΣ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ