Μεξικό: Αυξήθηκε σε 36 ο αριθμός των νεκρών απο την έκρηξη στην πετρελαϊκή εταιρεία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Μεξικό: Αυξήθηκε σε 36 ο αριθμός των νεκρών απο την έκρηξη στην πετρελαϊκή εταιρεία

Σε 36 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών στο Μεξικό από την έκρηξη που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, στο αρχηγείο της κρατικής πετρελαϊκής εταιρείας Pemex. Δύο ακόμη πτώματα βρέθηκαν από τους διασώστες την Κυριακή, στα ερείπια του πύργου, όπου σημειώθηκε η έκρηξη. Την είδηση μετέφερε και ο πρόεδρος του Μεξικού, Ενρίκε Πένα Νιέτο στο λογαριασμό του στο Twitter.

Μια πηγή της πολιτικής προστασίας είχε δηλώσει σχεδόν εξαρχής στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ότι η φονική έκρηξη προήλθε « από τη συσσώρευση του αερίου σε ένα συγκεκριμένο σημείο».

Πάντως έως τώρα αυτή η εκτίμηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Από την έκρηξη εκτός από τους νεκρούς υπήρξαν και τουλάχιστον 121 τραυματίες.

Η Pemex, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου στο Μεξικό, με παραγωγή 2,5 εκατομμύρια βαρέλια αργού πετρελαίου την ημέρα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεξικό έκρηξη βόμβας Pemex
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ