Αναστολή κινητοποιήσεων των διοικητικών δικαστών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Αναστολή κινητοποιήσεων των διοικητικών δικαστών

Ανεστάλησαν προσωρινά οι κινητοποιήσεις των διοικητικών δικαστών, μετά από ανάλογη κίνηση των δικαστών της Ποινικής και Πολιτικής Δικαιοσύνης. Εκπροσώπους όλων των Δικαστικών Ενώσεων θα δεχθεί ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη, κατόπιν αιτήματός τους. Θα συζητηθεί - μεταξύ άλλων - το μισθολογικό τους θέμα.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τις κινητοποιήσεις που συνεχίζονταν από τις 17 Σεπτεμβρίου, μέχρι το νέο προεδρείο που θα αναδείξουν οι κάλπες της 10ης Φεβρουαρίου να καθορίσει την περαιτέρω στάση των διοικητικών δικαστών.

Στις 9 Φεβρουαρίου, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών έχει συγκαλέσει τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Γ. Φαλτσέτος, δεν θα είναι υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς τον Ιούνιο του 2013 εξέρχεται του δικαστικού σώματος, λόγω συνταξιοδότησης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ