Κώστας Αϊβαλιώτης: «Εικόνες ντροπής στην Βουλή, αίσθημα ντροπής στην κοινωνία» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Κώστας Αϊβαλιώτης: «Εικόνες ντροπής στην Βουλή, αίσθημα ντροπής στην κοινωνία»

Δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.ΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης, σχετικά με το φορολογικό, την τρομοκρατία και τις δηλώσεις του Ιωάννη Διώτη.

Όλες οι δηλώσεις του κ. Αϊβαλιώτη

Για το φορολογικο: «Εικόνες ντροπής στην Βουλή, αίσθημα ντροπής στην κοινωνία. Καμία ντροπή, όμως, από αυτούς που εξοντώνουν βιολογικά τους Έλληνες, όπως δείχνουν και οι 3000 αυτοκτονίες σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα».

Για την τρομοκρατία: «Όσοι δεν καταλαβαίνουν ότι οι αποτρόπαιες και καταδικαστέες μορφές αντίδρασης με τα καλάσνικοφ και τα συναφή είναι αποτέλεσμα των δικών τους πράξεων και πολιτικών, είναι υπόλογοι στην συνείδηση ενός κόσμου που και πληρώνει, και εξοντώνεται και ανασφαλής αισθάνεται».

Για τις δηλώσεις Διώτη:

«Το στικάκι και οι περιπέτειες του, περιπλέκονται κι άλλο με τις αναφορές του κ. Διώτη. Αυτό που ξεκαθαρίζει πλέον είναι ότι κανένας δεν θα τιμωρηθεί, κάτι που είχε εκ των προτέρων σχεδιασθεί».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ