Λιβύη:Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων με χειροβομβίδα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Λιβύη:Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων με χειροβομβίδα

Τουλάχιστον ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στη Βεγγάζη όταν άγνωστοι πέταξαν χειροβομβίδα σε περιπολικό, η τελευταία από μια σειρά επιθέσεων σε αξιωματούχους ασφαλείας, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι αστυνομικές αρχές της χώρας.

Το όχημα της αστυνομίας ήταν σταθμευμένο κοντά σε μια διασταύρωση στο κέντρο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Λιβύης, όταν δέχτηκε επίθεση από διερχόμενο αυτοκίνητο. «Άγνωστοι εκτόξευσαν χειροβομβίδα μέσα στο περιπολικό και τουλάχιστον ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κατά την επίθεση», είπε πηγή στο πρακτορείο Ρόιτερς.

Εδώ και αρκετούς μήνες η Βεγγάζη έχει γίνει το επίκεντρο πολλών τρομοκρατικών επιθέσεων με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλοί αστυνομικοί, να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Τον Νοέμβριο, ο αρχηγός της αστυνομίας στη Βεγγάζη σκοτώθηκε από τα πυρά αγνώστων, ενώ πολλές επιθέσεις έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα κατά αξιωματούχων ασφαλείας.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ