Οι εξελίξεις στη Συρία και επενδύσεις στην ατζέντα Χριστόφια στη Βηρυτό - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Οι εξελίξεις στη Συρία και επενδύσεις στην ατζέντα Χριστόφια στη Βηρυτό

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας πρόκειται να επισκεφθεί την Πέμπτη την Βηρυτό, όπου προγραμματίζεται να έχει συνομιλίες με τον Λιβανέζο ομόλογο του Μισέλ Σουλεϊμάν. Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες είναι διεθνή και περιφερειακά ζητήματα, οι εξελίξεις στον αραβικό κόσμο με επίκεντρο τη Συρία, καθώς και το Μεσανατολικό.

Στις συνομιλίες θα ανασκοπηθούν, επίσης, θέματα οικονομίας και οι προοπτικές ανάπτυξης που διανοίγονται για την περιοχή σε σχέση με την ανεύρεση μεγάλων αποθεμάτων υδρογονανθράκων τον Πρωθυπουργό Νατζίμπ Μικάτι και τον Πρόεδρο της Βουλής Ναμπίχ Μπέρι.

Τον Πρόεδρο Χριστόφια θα συνοδεύουν η Υπουργός Εξωτερικών Ερατώ Μαρκουλλή, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης, ο Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Ηλιάδης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Χρίστος Χριστοφίδης.

Ο Κύπριος θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου Νατζίμπ Μικάτι και τον Πρόεδρο της Βουλής Νάμπι Μπέρι.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ