ΛΑ.ΟΣ: Kώστας Αϊβαλιώτης για τις δηλώσεις Νικολόπουλου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

ΛΑ.ΟΣ: Kώστας Αϊβαλιώτης για τις δηλώσεις Νικολόπουλου

Ο πρώην υφυπουργός Εργασίας και σημερινός ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαϊας, κ. Νίκος Νικολόπουλος ήταν καλεσμένος της εκπομπής "ΕΓΕΡΘΗΤΙ" που παρουσιάζουν ο πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης και ο δημοσιογράφος Σ. Σταθάκης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 το πρωί.

Σε ερώτηση του Κ. Αϊβαλιώτη προς τον Ν. Νικολόπουλο για το ποιες εντολές έλαβαν οι υπουργοί και υφυπουργοί από τον πρωθυπουργό αναφορικά με την τακτική που θα έπρεπε να ακολουθήσουν έναντι της τρόϊκας αμέσως μόλις ανέλαβαν καθήκοντα τον περασμένο Ιούνιο, ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε ότι "η ακριβής φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Σαμαράς ήταν: ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ"!!. Ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε ότι σε επικοινωνία που είχε ο ίδιος ως υφυπουργός με τον πρωθυπουργό για να καθοριστεί η τακτική έναντι του Τόμσεν και των υπολοίπων, ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε επί λέξει αυτή ακριβώς την φράση!

Όσο για τον Πωλ Τόμσεν, ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε ότι άκουσε όσα έλεγαν οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης για "επαναδιαπραγμάτευση", "απαγκίστρωση" κλπ και - παρουσία του υπουργού κ. Βρούτση, του τότε υφυπουργού κ. Νικολόπουλου, υπηρεσιακών παραγόντων, διερμηνέων κλπ, στο Υπουργείο Εργασίας ανέγνωσε δυνατά (και μάλιστα τρεις φορές) τις επίσημες δεσμεύσεις που είχαν συνομολογήσει οι κυβερνητικοί εταίροι έναντι των δανειστών και αναρωτήθηκε - φωναχτά και μπροστά σε όλους - " αν αυτό σημαίνει ότι οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί έλεγαν ψέματα στον Ελληνικό λαό" στην προεκλογική περίοδο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ