Πακιστάν: Τουλάχιστον δέκα μέλη των Ταλιμπάν νεκροί από επιδρομή αμερικανικού αεροσκάφους - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πακιστάν: Τουλάχιστον δέκα μέλη των Ταλιμπάν νεκροί από επιδρομή αμερικανικού αεροσκάφους

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι, που φέρονται ότι ανήκουν στις τάξεις των ανταρτών Ταλιμπάν που δρουν στις βόρειες περιοχές των φυλών στο Πακιστάν, βρήκαν τον θάνατο από επιδρομή αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους, ανακοίνωσαν σήμερα πηγές των μυστικών υπηρεσιών, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο ενός γνωστού ηγέτη των μαχητών από άλλη παρόμοια επίθεση στην ίδια περιοχή.

Περίπου 10 με 12 πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από το αμερικανικό τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος εναντίον τριών κτηρίων στο Μπαμπάρ Πεχάρι, στο Νότιο Ουαζιριστάν, επιβεβαιώνουν έξι πηγές των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών. Πιστεύεται πως εντός των κτηρίων που επλήγησαν κατέλυαν πολλοί μαχητές Ταλιμπάν, προσθέτουν οι ίδιες πηγές, υπονοώντας ότι ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος.

Τα κτήρια θεωρείται ότι χρησιμοποιούνταν από μαχητές που ανήκουν στους Ταλιμπάν του Πουντζάμπι, μίας ομάδας που διατηρεί στενούς δεσμούς με την Αλ Κάιντα, προσθέτουν οι Πακιστανοί πράκτορες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ