Θεσσαλονίκη: Διαβουλεύσεις για την αυριανή ψηφοφορία για τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Ψωμιάδη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Θεσσαλονίκη: Διαβουλεύσεις για την αυριανή ψηφοφορία για τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διαβουλεύσεις, ενόψει της μυστικής ψηφοφορίας που θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι για την ανάδειξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στο εσωτερικό της παράταξης της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

Με δήλωση του στα ΜΜΕ ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που κηρύχθηκε έκπτωτος από τη συγκεκριμένη θέση υποστηρίζει ότι περιφερειάρχης πρέπει να εκλεγεί ο αδερφός του και αναπληρωτής περιφερειάρχης Διονύσης Ψωμιάδης, ο οποίος δεν έχει μιλήσει ακόμη δημοσίως. Επίσης ο Π.Ψωμιάδης χαρακτηρίζει “σπέκουλα” δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία φέρεται η Νέα Δημοκρατία να στηρίζει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Τσαμασλής, που ενδιαφερόταν για την θέση του περιφερειάρχη εξέδωσε ανακοίνωση ότι δεν θα είναι υποψήφιος και στηρίζει την υποψηφιότητα του Α.Τζιτζικώστα.

Την απόφασή του να διεκδικήσει τη θέση του περιφερειάρχη ανακοίνωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Θεοχάρης Αποστολίδης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ