ΔΗΜΑΡ: «Να επεκταθεί το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ σε όλους τους ανέργους» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

ΔΗΜΑΡ: «Να επεκταθεί το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ σε όλους τους ανέργους»

Η ΔΗΜΑΡ, εξέδωσε ανακοίνωση,στην οποία υποστηρίζει ότι η ΔΕΗ πρέπει να λάβει υπ´οψιν της,τις ιδιαίτερες κοινωνικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί,καθώς η κοινωνία σηκώνει πολλά βάρη.Υποστηρίζει δε,ότι το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο πρέπει να επεκταθεί σε όλους τους ανέργους,ανεξάρτητα απο τον χρόνο που είναι άνεργοι και ιδιαίτερα δε, στις οικογένειες που δεν έχουν ούτε έναν εργαζόμενο. Προτείνει επέκταση του νυχτερινού τιμολογίου προς όλους ανεξαιρέτως, ενώ η ορθολογική κατανάλωση που συνεπάγεται μειωμένη κατανάλωση πρέπει να υποστηρίζεται με μειωμένο τιμολόγιο.

Ταυτόχρονα για να υποστηριχθούν οι προαναφερόμενες ελαφρύνσεις θα πρέπει να τιμολογείται με αυξημένη τιμή η υψηλή κατανάλωση μεγάλων κατοικιών και να καταργηθεί η ευνοϊκή τιμή των χαμηλών καταναλώσεων για τις εξοχικές ή δεύτερες κατοικίες.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ