Διευκρινίσεις της Σάνυο Ελλάς για τη διακοπή διαχείρισης ακινήτων του εμπορικού κέντρου «AVENUE» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Διευκρινίσεις της Σάνυο Ελλάς για τη διακοπή διαχείρισης ακινήτων του εμπορικού κέντρου «AVENUE»

Η μείωση του τζίρου της εταιρείας Σάνυο Ελλάς Συμμετοχική ΑΕΒΕ από ενοίκια λόγω της μη διαχείρισης των ακινήτων των συνιδιοκτητών του εμπορικού κέντρου «AVENUE» από 1/1/2013 και μετά, εκτιμάται ότι θα είναι περίπου 29%, σε σχέση με το 2012. Τα παραπάνω διευκρινίζει η διοίκηση της εταιρείας σε σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών και παράλληλα προσθέτει ότι δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια σημαντική επίδραση στα αποτελέσματα της εταιρείας από την ενέργεια αυτή.

Σημειώνεται ότι η Σάνυο Ελλάς Συμμετοχική, από 1 Ιανουαρίου 2013, δεν θα διαχειρίζεται πλέον τα ακίνητα του εμπορικού κέντρου «AVENUE» που δεν είναι ιδιοκτησίας της, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Η εταιρεία προχώρησε στη λύση της σύμβασης μίσθωσης που υπήρχε με τους λοιπούς συνιδιοκτήτες.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκαν τα συμβαλλόμενα μέρη από κοινού, καθώς η μέχρι πρότινος ισχύουσα μεταξύ τους σύμβαση, κατέστη μη συμφέρουσα για την εταιρεία λόγω των εξαιρετικά δυσμενών οικονομικών συνθηκών. Η εταιρεία θα εξακολουθεί να διαχειρίζεται τα ακίνητα κυριότητος της.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕΒΕ AVENUE
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ