Βίκτορ Πόντα: «Έως τις 7 Ιανουαρίου θα είναι έτοιμος ο προϋπολογισμός της Ρουμανίας» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Βίκτορ Πόντα: «Έως τις 7 Ιανουαρίου θα είναι έτοιμος ο προϋπολογισμός της Ρουμανίας»

Ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Βίκτορ Πόντα ζήτησε, σήμερα, από τα αρμόδια υπουργεία να ετοιμάσουν τον προϋπολογισμό για το 2013 έως τις 7 Ιανουαρίου, οπότε αναμένεται να φτάσει στο Βουκουρέστι η αποστολή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). "Θα συνεδριάσουμε εκ νέου στις 3 Ιανουαρίου, που θα είναι και η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το 2013 αφιερωμένη στον προϋπολογισμό. Ύστερα απ' αυτή τη συνεδρίαση, ο καθένας από εμάς θα εργαστεί σκληρά. Ελπίζω ότι το οικονομικό επιτελείο και όσοι δουλεύουν πάνω στον προϋπολογισμό θα είναι στην πρωτοπορία, δηλαδή ο προϋπολογισμός θα είναι έτοιμος για τις 7 Ιανουαρίου, οπότε θα φτάσει η αποστολή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου" εξήγησε ο κ. Πόντα.

Σημείωσε ακόμη πως έως την άφιξη της αποστολής του διεθνούς οργανισμού όλοι οι υπουργοί θα πρέπει να είναι έτοιμοι τόσο για τις συζητήσεις που θα έχουν με τους εμπειρογνώμονες του ΔΝΤ όσο και για το σχετικό διάλογο στο κοινοβούλιο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ