Εγκαινιάζονται οι νέες φυλακές στα Χανιά - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Εγκαινιάζονται οι νέες φυλακές στα Χανιά

Το νέο κατάστημα κράτησης στην Αγυιά Κυδωνίας Χανίων, το οποίο θα αντικαταστήσει την υφιστάμενη φυλακή στην περιοχή, θα εγκαινιάσει το Σάββατο ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κ. Καραγκούνης, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Μ. Σκανδάμη.

Οι νέες φυλακές Χανίων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, είναι συνολικής επιφάνειας 15.025 τ.μ. και περιλαμβάνουν 200 κελιά διαμονής των κρατουμένων, χώρους εντευκτηρίων, αίθουσες ψυχαγωγίας, χώρους ανοικτού και κλειστού επισκεπτηρίου, καθώς και ιδιαίτερα προαύλια για τον καθημερινό αυλισμό των κρατουμένων.

Επίσης, έχουν προβλεφθεί χώροι για τη λειτουργία ιατρείων, μαγειρείου, πλυντηρίων-στεγνωτηρίων, καθώς και κτίριο πολλαπλών χρήσεων, εκκλησία και υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Οι μελέτες κατασκευής των νέων φυλακών εκπονήθηκαν από τη «Θέμις Κατασκευαστική ΑΕ», ενώ το έργο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και το Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Καραγκούνης φυλακές Χανίων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ