Κάνει... πρεμιέρα για φέτος το χιονοδρομικό στο Μαίναλο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Κάνει... πρεμιέρα για φέτος το χιονοδρομικό στο Μαίναλο

Ανοίγει το Σάββατο τις πύλες του για τη νέα χιονοδρομική περίοδο, το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, στην Οστρακίνα.

Τις τελευταίες μέρες έγιναν οι απαιτούμενες εργασίες συντήρησης και ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πιστοποίησης καλής και ασφαλούς λειτουργίας των εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα, των δύο συρόμενων αναβατήρων «Αρκτούρος» και «Αετός», καθώς και του baby lift.

Το χιονοδρομικό του Μαινάλου βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και είναι ιδανικό για οικογένειες. Λειτουργούν δύο σχολές εκμάθησης και ενοικίασης εξοπλισμού, όπου μπορούν με ασφάλεια να μυήσουν τους αρχάριους, στα μυστικά των χειμερινών σπορ και να εφοδιάσουν τους επισκέπτες με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Στο τριώροφο σαλέ, εκτός από ζεστά ροφήματα δίπλα στο τζάκι και τα προσεκτικά επιλεγμένα εδέσματα, προσαρμοσμένα τιμολογιακώς στις σημερινές οικονομικές συνθήκες, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν και παραδοσιακά Αρκαδικά προϊόντα από το κατάστημα πώλησης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ