Mπερλουσκόνι: «Θα είναι έκπληξη αν συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία ο Μόντι» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Mπερλουσκόνι: «Θα είναι έκπληξη αν συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία ο Μόντι»

«Δεν νομίζω ότι συμφέρει τον Μάριο Μόντι να μετατραπεί σε δευτεραγωνιστή, ενώ είχε επιβληθεί ως ο από μηχανής θεός», εκτίμησε σήμερα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μιλώντας στην ραδιοφωνία της Rai. «Θα έμενα οπωσδήποτε έκπληκτος, πάντως, αν αποφάσιζε να πάρει μέρος στην προεκλογική εκστρατεία», πρόσθεσε ο μεγιστάνας του Τύπου.

Ο κεντροδεξιός Ιταλός πρώην πρωθυπουργός ζήτησε, επίσης «την διεξαγωγή τηλεοπτικού ντιμπέιτ με τον κεντροαριστερό Πιερλουίτζι Μπερσάνι ή με τον Μάριο Μόντι, αλλά με τους σωστούς, κατάλληλους κανόνες».

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είπε ότι «στην Αμερική θα ψήφιζε Ομπάμα», ότι «συμβάλλει στην οικοδόμηση νοσοκομείων στην Αφρική», ενώ δεν παρέλειψε να πει πως «το ότι έχει λείο δέρμα και δείχνει είκοσι χρόνια νεότερος από την ηλικία του, τον γεμίζει ικανοποίηση».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ