Φιλανθρωπική ενέργεια αύριο στα Χανιά - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Φιλανθρωπική ενέργεια αύριο στα Χανιά

Περισσότεροι από 1.500 δρομείς θα φορέσουν τη στολή του Άγιου Βασίλη και θα τρέξουν στον πιο πρωτότυπο αγώνα δρόμο με τίτλο «Santa Run».

Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιείται αύριο στα Χανιά της Κρήτης. Πρόκειται για διοργάνωση του συλλόγου μαζικού αθλητισμού «Chania Personal Training- ΚΟΤΙΝΟΣ» και του αθλητικού τμήματος του συλλόγου στήριξης παιδιών με καρκίνο «Ορίζοντας».

Στόχος της διοργάνωσης, που υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση παιδιών με προβλήματα υγείας. Ο κάθε Άγιος Βασίλης θα καταβάλει για τη συμμετοχή του το ποσό των 15 ευρώ. Το κόστος της συμμετοχής καλύπτει τη στολή του Άγιου Βασίλη, δωρεάν μπύρα στη διαδρομή και το πάρτι, καθώς και δώρα χορηγών.

Τα έσοδα από τη συμμετοχή των δρομέων θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο Κέντρο Ανοιχτής Περίθαλψης Παιδιών με Κινητικά Προβλήματα «ΕΛΕΠΑΠ», στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών «ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη», στον σύλλογο «Ορίζοντας» και στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας- Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «ΚΗΦΑΜΕΑ».

«Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα αιτήσεις για συμμετοχή στον αγώνα δρόμου, τις οποίες δεν μπορούμε να δεχτούμε λόγω έλλειψης άλλων στολών. Η συμμετοχή είναι τεράστια, αυτή τη στιγμή φεύγουν 100 στολές το μισάωρο» εξήγησε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο εκπρόσωπος των διοργανωτών, Τάσος Μαραγκουδάκης.

Οι επίδοξοι Άγιοι Βασίληδες θα συγκεντρωθούν στις 5 το απόγευμα στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων, όπου θα πραγματοποιηθεί το «ζέσταμα του Άγιου Βασίλη», με χάπενινγκς και βράβευση του πιο γενναιόδωρου Άγιου Βασίλη. Από το σημείο αυτό, οι δρομείς θα ξεκινήσουν τον αγώνα και στη συνέχεια αφού διανύσουν μια απόσταση 3,5 χιλιομέτρων, διαμέσου του εμπορικού και ιστορικού κέντρου της πόλης, θα καταλήξουν και πάλι στο ίδιο σημείο. Μετά τον τερματισμό θα διοργανωθεί ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι με τα συγκροτήματα «Σιγανά Ποτάμια» και «Vanila Swing».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ