Πρωτοχρονιάτικο "Στην υγειά μας" - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Πρωτοχρονιάτικο "Στην υγειά μας"

ε εορταστική ατμόσφαιρα και με εκλεκτούς καλεσμένους υποδέχεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος το νέο χρόνο, την παραμονή της πρωτοχρονιάς ,την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου , στις 23:00 στη ΝΕΤ .Ο Σταμάτης Φασουλής ,που έχει την τιμητική του , προσκαλεί αγαπημένους του φίλους και συνεργάτες και μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές , σε ένα αφιέρωμα με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια , όπου οι προσκεκλημένοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν και καθήκοντα τραγουδιστή

Στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης , ο Θοδωρής Αθερίδης , η Σμαράγδα Καρύδη , η Τάνια Τρύπη , η Σοφία Φιλιππίδου , ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης , η Πέμυ Ζούνη , ο Αντώνης Λουδάρος , η Ελισάβετ Μουτάφη , η Βέρα Κρούσκα , ο Θανάσης Νιάρχος , η Σοφία Φαραζή , η Αντιγόνη Ψυχράμη , η Νάντια Κοντογιώργη , ο Κωνσταντίνος Καρβέλης , ο Μίνως Θεοχάρης ο Χρήστος Σπανός και οι ερμηνευτές Ζαχαρίας Καρούνης και Παναγιώτης Πράτσος.

Όλοι μαζί τραγουδούν και απολαμβάνουν από Ζαμπέτα και Τσιτσάνη μέχρι Χατζιδάκι , Πλέσσα και Άκη Πάνου ,μοιράζουν ευχές και υποδέχονται το 2013 .

Μαζί τους η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σπύρος Παπαδόπουλος Στην Υγειά Μας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ