Σημαντικό βήμα στην ελληνοβουλγαρική συνεργασία «βλέπει» ο Βουλγαρικός Τύπος - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Σημαντικό βήμα στην ελληνοβουλγαρική συνεργασία «βλέπει» ο Βουλγαρικός Τύπος

Για ένα σημαντικό βήμα στην ελληνοβουλγαρική συνεργασία κάνει λόγο ο σημερινός Τύπος της Βουλγαρίας, με αφορμή τη δεύτερη του Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας- Βουλγαρίας, σήμερα, στην Αθήνα.

Μ' αυτή την αφορμή, στα ρεπορτάζ του ηλεκτρονικού Τύπου υπενθυμίζεται ο σημαντικός ρόλος των ελληνικών επενδύσεων στην οικονομική ανάπτυξη της Βουλγαρίας, η ανερχόμενη ανάπτυξη των διμερών εμπορικών συναλλαγών χρόνο με το χρόνο, η συνεργασία στα αναπτυξιακά έργα υποδομής κοινού ενδιαφέροντος καθώς και σε σειρά άλλων τομέων.

Ιδιαίτερη έμφαση θέτουν τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης στο σχέδιο σύνδεσης των δικτύων μεταφοράς αερίου των δύο χωρών όπως και στα άλλα αναπτυξιακά έργα, που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη διαφοροποίηση των πηγών τροφοδοσίας της Βουλγαρίας με ενεργειακούς πόρους, όπως αναφέρεται στα σχετικά ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης ΒΝΤ, της ιδιωτικής Nova Televizia (Νέα Τηλεόραση) και άλλων ΜΜΕ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ