Ληστείες σε σπίτια και καταστήματα στα Μέγαρα και στην Αττική - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ληστείες σε σπίτια και καταστήματα στα Μέγαρα και στην Αττική

Δύο εισβολές ληστών σε σπίτια στα Καλύβια και στα Μέγαρα, καθώς και άλλες ένοπλες ληστείες, έγιναν από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί στην Αττική. Στα Καλύβια, στις 7 χθες το βράδυ, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε μονοκατοικία και με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή.

Στις 3.30 τα ξημερώματα στα Μέγαρα, επίσης τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες, εισήλθαν σε μονοκατοικία παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα και αφαίρεσαν από την ιδιοκτήτρια, διάφορα τιμαλφή άγνωστης χρηματικής αξίας.

Οι δράστες αναζητούνται.

Δύο ακόμα ληστείες έγιναν σε σούπερ μάρκετ στη Μεταμόρφωση και σε μίνι μάρκετ στο Μαρκόπουλο, ενώ στον Νέο Κόσμο, τέσσερις άγνωστοι τραυμάτισαν με μαχαίρι στον γλουτό οδηγό μοτοσικλέτας, του πήραν το δίκυκλο και εξαφανίστηκαν. Ο παθών διακομίσθηκε για παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο.

Τέλος, χθες, μετά το μεσημέρι, στο Παλαιό Φάληρο, δύο άγνωστοι εισήλθαν σε χρυσοχοείο, προσποιούμενοι τους πελάτες και με τη χρήση σπρέι πιπεριού, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τιμαλφή. Ο ιδιοκτήτης αντέδρασε, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή με δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ κατά τη διαφυγή τους, προσέκρουσαν σε σταθμευμένο όχημα.

Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ