Τρίπολη: Βραδυπορίες και διακοπές της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο από τον Ασπρόπυργο ως την Μεγαλόπολη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Τρίπολη: Βραδυπορίες και διακοπές της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο από τον Ασπρόπυργο ως την Μεγαλόπολη

Βραδυπορίες και διακοπές της κυκλοφορίας των πάσης φύσεως οχημάτων, θα σημειωθούν στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τριπόλεως - Καλαμάτας και στις δύο κατευθύνσεις, λόγω διέλευσης υπέρβαρου και υπερμεγέθους οχήματος του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), με σκοπό κυρίως την πρόληψη και αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διέλευση του υπέρβαρου και υπερμεγέθους οχήματος, από τον Ασπρόπυργο έως το ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται, καθημερινά από τις 7.00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου, από την Τρίτη 11 έως και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ