Μαριάς: Στοχοποιεί τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα το νέο φορολογικό - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Μαριάς: Στοχοποιεί τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα το νέο φορολογικό

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή τις εξελίξεις στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Ο αρμόδιος τομεάρχης επί των Οικονομικών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, υποστήριξε ότι «το φορομπηχτικό νομοσχέδιο επιδεινώνει τη ζοφερή πραγματικότητα και στοχοποιεί τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα».

Ο κ. Μαριάς ανέφερε πως ο κ. Στουρνάρας, με τη «μνημονιακή πολιτική του, έχει επιβάλει τέτοιες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις ώστε οι Έλληνες πολίτες αναγκάζονται να ζουν με πολύ λιγότερα χρήματα».

Επίσης ο τομεάρχης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατηγορεί τον κ. Στουρνάρα ότι με την πολιτική που ακολουθεί «συνεχίζει καθημερινά να στέλνει στην ανεργία χιλιάδες νέους, με αποτέλεσμα η ανεργία στους νέους να έχει φθάσει στο 54%, οι πολίτες που δεν έχουν δουλειά να αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο και το 30% των Ελλήνων να ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ