Συρία-Λίβανος: Η Δαμασκός έκανε δεκτό το αίτημα του Λιβάνου για τον επαναπατρισμό των σορών νεαρών σουνιτών που σκοτώθηκαν στη Συρία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Συρία-Λίβανος: Η Δαμασκός έκανε δεκτό το αίτημα του Λιβάνου για τον επαναπατρισμό των σορών νεαρών σουνιτών που σκοτώθηκαν στη Συρία

Οι συριακές αρχές έκαναν δεκτό σήμερα το λιβανικό αίτημα για επαναπατρισμό στο Λίβανο των σορών των νεαρών σουνιτών οι οποίοι σκοτώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από πυρά του στρατού στη Συρία, όπου μάχονταν στο πλευρό των ανταρτών, δήλωσε λιβανική διπλωματική πηγή.

"Ο σύρος πρεσβευτής στη Βηρυτό Άλι Άμπντελ Καρίμ Άλι ήλθε σε επαφή με το λιβανέζο υπουργό Εξωτερικών Αντνάν Μανσούρ, τον οποίο ενημέρωσε ότι οι συριακές αρχές έκαναν δεκτό το αίτημα του Λιβάνου για τον επαναπατρισμό των σορών των νεαρών σουνιτών που είχαν φθάσει στη Συρία από το Λίβανο και σκοτώθηκαν σε ενέδρα του συριακού στρατού", τόνισε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα υπάρξει συνάντηση το απόγευμα ανάμεσα στις δυο πλευρές για να συζητηθεί με ποιον τρόπο θα γίνει ο επαναπατρισμός των σορών.

Την Παρασκευή, 21 νεαροί σουνίτες από το Λίβανο και ένας Παλαιστίνιος, που είχαν αναχωρήσει το ίδιο πρωί από την Τρίπολη του βορείου Λιβάνου, σκοτώθηκαν σε ενέδρα του συριακού στρατού στη συριακή πόλη Ταλ Κάλαχ, στην περιοχή των συνόρων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ