Θεσσαλονίκη: Έρευνες για το θάνατο 41χρονου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Θεσσαλονίκη: Έρευνες για το θάνατο 41χρονου

Τα αίτια θανάτου ενός άνδρα, ηλικίας 41 ετών, που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα στην περιοχή Ντεπό της Θεσσαλονίκης ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Όπως ανακοινώθηκε, ο άνδρας υπέστη αρχικά λιποθυμικό σοκ μετά από κατανάλωση αλκοόλ και χρήση ναρκωτικών ουσιών (χασίς και κοκαΐνη) μαζί με τέσσερις γνωστούς του. Οι τελευταίοι κατέβαλαν προσπάθειες να τον επαναφέρουν, κάνοντάς του μαλάξεις, ενώ την ίδια ώρα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε το θάνατό του όταν κατέφτασε στο σημείο. Από την νεκροψία - νεκροτομή που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη ύπατος και έφερε παράλληλα θλαστικά τραύματα στα μαλακά μόρια τής κοιλιάς.

Η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο συνέλαβε τους δύο από τους τέσσερις άνδρες, έναν 37χρονο κι έναν 33χρονο, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις καθώς από το αποτέλεσμά τους θα φανεί εάν ο θάνατος του 41χρονου επήλθε συνέπεια της κατανάλωσης αλκοόλ σε συνδυασμό με τη λήψη ναρκωτικών ουσιών ή εάν οι προσπάθειες ανάνηψης επέφεραν βλάβες που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ