Σερβία: "Δεν είχα πρόθεση να θέσω σε κίνδυνο τον πρόεδρο" δήλωσε ο οδηγός του αυτοκινήτου που προσπάθησε να διασπάσει την αυτοκινητοπομπή του Τ. Νίκολιτς - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Σερβία: "Δεν είχα πρόθεση να θέσω σε κίνδυνο τον πρόεδρο" δήλωσε ο οδηγός του αυτοκινήτου που προσπάθησε να διασπάσει την αυτοκινητοπομπή του Τ. Νίκολιτς

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προσπάθησε αρκετές φορές, προχθές, να διασπάσει την αυτοκινητοπομπή του Σέρβου προέδρου Τόμισλαβ Νίκολιτς υποστήριξε, κατά την απολογία του στην αστυνομία, πως δεν είχε καμία πρόθεσε να θέσει σε κίνδυνο τον πρόεδρο.

«Δεν γνώριζα ποιος ήταν στο αυτοκίνητο. Βιαζόμουν και είχε πολλή κίνηση» δήλωσε ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία, χθες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Βέτσερνιε Νόβοστι».

Είπε ακόμη πως προσπάθησε αρκετές φορές να προσπεράσει την αυτοκινητοπομπή αλλά δεν τον άφησαν.

Σύμφωνα με τη «Βέτσερνιε Νόβοστι», ο οδηγός, ο οποίος ονομάζεται Αλεξάνταρ Στογιάνοβιτς, εμφανίστηκε στην αστυνομία μαζί με τους δικηγόρους του και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.

Ο πρωθυπουργός και υπουργός Εσωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς δήλωσε χθες ότι η αστυνομία θα ερευνήσει ενδελεχώς το περιστατικό.

Ο κ. Ντάτσιτς διευκρίνισε, με δηλώσεις του στη Σερβική Ραδιοτηλεόραση, ότι ο πρόεδρος δεν κινδύνευσε σε καμία περίπτωση στη διάρκεια του συμβάντος

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ