Απεργία των εργαζομένων στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Απεργία των εργαζομένων στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους, με 24ωρη απεργία, που πραγματοποιούν την Παρασκευή, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της «διαθεσιμότητας», που αφορά 68 συναδέλφους τους.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν συνεχείς καταλήψεις του κτιρίου και απευθύνουν κάλεσμα στο σύλλογο εργαζομένων του όμορου υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για κοινές δράσεις. Παράλληλα, τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), συμπαρίσταται στους εργαζόμενους του υπουργείου Υγείας και σημειώνει ότι «πέραν των περικοπών και οικογενειακών δραμάτων, η ίδια η λειτουργία τού υπουργείου αποδυναμώνεται σημαντικά, λόγω του ότι η συντριπτική πλειοψηφία τών υπό απόλυση υπαλλήλων, ανήκει στις παραγωγικότερες ηλικίες 30 έως 35 ετών και καλύπτει μάχιμες θέσεις στον καθημερινό αγώνα τής Διοικητικής λειτουργίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ