Ηράκλειο: Συνελήφθη με μισό κιλό ηρωίνης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ηράκλειο: Συνελήφθη με μισό κιλό ηρωίνης

Πάνω από μισό κιλό ηρωίνης (555,5 γρ.) ετοιμαζόταν να διοχετεύσει στις πιάτσες τοξικομανών ένας 55χρονος από το Ηράκλειο, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών. Σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε, ο 55χρονος βρέθηκε να μεταφέρει με μοτοσικλέτα πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες ηρωίνης συνολικού μεικτού βάρους 51,1 γραμμαρίων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες, με ποσότητα ηρωίνης 504,4 γραμμαρίων, μια ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, 16 δισκία διαφόρων ναρκωτικών φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή και δύο μαχαίρια.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ