Κύπρος: Η τρόικα θέτει πολύ σκληρούς όρους, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Η τρόικα θέτει πολύ σκληρούς όρους, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Η Λευκωσία δεν έχει πολλές επιλογές και οι δανειστές θέτουν πολύ σκληρούς όρους», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

«Προσπάθειά μας», είπε, «είναι να κάνουμε τους όρους όσο το δυνατό πιό υποφερτούς» και προσέθεσε: «σε κάποιο σημείο το επιτυγχάνουμε, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και επώδυνοι όροι».

Ωστόσο, ο κ. Στεφάνου, μιλώντας το πρωί στο ΡΙΚ, διατύπωσε την εκτίμηση ότι στη διάρκεια της χθεσινοβραδυνής συνάντησης της διαπραγματευτικής ομάδας της κυβέρνησης και των επικεφαλής της τρόικας, έχει προχωρήσει σημαντικά η διαπραγμάτευση. Ανέφερε, επίσης, ότι έχουν παραμείνει ανοικτά λίγα, αλλά βασικά ζητήματα, και ότι η διαπραγμάτευση θα συνεχισθεί εξ αποστάσεως.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή θα παραδώσει σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου τον Προϋπολογισμό τους κράτους για το 2013.

Ο Γιαννάκης Ομήρου θα ενημερώσει το απόγευμα την Ολομέλεια της Βουλής και ακολούθως ο Προϋπολογισμός θα παραπεμφθεί στην Επιτροπή Οικονομικών, για συζήτηση. Δεν έχει ακόμα καθορισθεί ημερομηνία για ψήφισή του από τη Βουλή.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ