Παλαιστινιακά Εδάφη: Οι Φάταχ, Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ στη Δυτική Όχθη καλούν σε ενότητα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Παλαιστινιακά Εδάφη: Οι Φάταχ, Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ στη Δυτική Όχθη καλούν σε ενότητα

Οι ηγέτες των παλαιστινιακών κινημάτων Φάταχ, Χαμάς και Ισλαμικός Τζιχάντ στη Δυτική Όχθη κάλεσαν σήμερα στη Ραμάλα σε ενότητα και υποσχέθηκαν να βάλουν "τέλος στη διαίρεση", εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους με τους Παλαιστίνιους της Λωρίδας της Γάζας.

"Από τη Ραμάλα, ανακοινώνουμε με τους ηγέτες των άλλων κινημάτων ότι βάζουμε τέλος στη διαίρεση", δήλωσε ο Τζιμπρίλ Ρατζούμπ, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Φάταχ, του κόμματος που ηγείται της Παλαιστινιακής Αρχής, απευθυνόμενος σε περίπου χίλιους διαδηλωτές που κρατούσαν την παλαιστινιακή σημαία.

"Αυτός που θα μιλήσει για διαίρεση μετά τη σημερινή ημέρα θα είναι εγκληματίας", διαβεβαίωσε ο Μαχμούντ Αλ Ραμάχι, ένα ηγετικό στέλεχος της Χαμάς στη Γάζα.

Πολλές διαδηλώσεις κατά τις οποίες σημειώθηκαν συγκρούσεις με τις ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας ξέσπασαν τις τελευταίες ημέρες στις μεγάλες πόλεις της Δυτικής Όχθης και στις παλαιστινιακές συνοικίες της προσαρτημένης Ανατολικής Ιερουσαλήμ για να καταγγελθεί η ισραηλινή επίθεση εναντίον των ένοπλων οργανώσεων στη Γάζα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ