Βόλος: Τη συμμετοχή τριών νεαρών σε παράνομες δραστηριότητες ερευνούν οι τοπικές αρχές - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Βόλος: Τη συμμετοχή τριών νεαρών σε παράνομες δραστηριότητες ερευνούν οι τοπικές αρχές

Τη συμμετοχή τριών νεαρών σε παράνομες δραστηριότητες, ερευνούν οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητάς τους.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας, πρόκειται για τους Ζήνωνα Μανθογιάννη, του Νικολάου και της Ολυμπίας, ετών 22, γεννηθέντα στο Βόλο, Μάριο Καλισόπουλο, του Δημητρίου και της Σοφίας, ετών 26, που γεννήθηκε στη Λάρισα και τον 21χρονο Κωνσταντίνο Δοδόλια, του Βαίου και της Παρασκευής, γεννηθέντα στο Βόλο. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους έγινε με διάταξη που εξέδωσε η εισαγγελία Βόλου και σύμφωνα με την Αστυνομία «αποσκοπεί στην υποβοήθηση της πληρέστερης εξιχνίασης της ερευνώμενης υπόθεσης, καθώς επίσης στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».

Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν προχθές στην πόλη του Βόλου, με την κατηγορία ότι βρέθηκαν στην κατοχή τους, μεταξύ άλλων, δύο βόμβες μολότοφ, ένα κυνηγετικό όπλο και 112 φυσίγγια. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, για παρασκευή και κατοχή, από κοινού, εκρηκτικών υλών και για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, ενώ – όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας – όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τους τρεις συλληφθέντες, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, στον αριθμό τηλεφώνου 24210 76957.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ