Μαυροβούνιο: Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 45 τραυματίστηκαν σε σιδηροδρομικό δυστύχημα σε τούνελ κοντά στο Μοΐκοβατς - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Μαυροβούνιο: Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 45 τραυματίστηκαν σε σιδηροδρομικό δυστύχημα σε τούνελ κοντά στο Μοΐκοβατς

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 45 τραυματίστηκαν σε σύγκρουση επιβατικής αμαξοστοιχίας με μηχάνημα σιδηροδρομικών έργων σε τούνελ κοντά στην πόλη Μοΐκοβατς στο βόρειο τμήμα του Μαυροβουνίου.

Το δυστύχημα συνέβη χθες το απόγευμα, όταν το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ποντγκόριτσα -Μπιέλο Πόλιε, με 60 επιβάτες, προσέκρουσε σε μηχάνημα της κατασκευαστικής εταιρίας «Zgop» την ώρα που επτά εργάτες εκτελούσαν έργα στη σιδηροδρομική γραμμή.

Από την πρόσκρουση έχασαν τη ζωή τους δύο εργάτες της εταιρίας που εδρεύει στο Νόβισαντ της Σερβίας και τραυματίστηκαν 45 άτομα, επιβάτες του τρένου και εργάτες.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Μπιέλο Πόλιε και για νοσηλεία παραμένουν σήμερα επτά που φέρουν σοβαρά τραύματα.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Ο πρόεδρος του συμβουλίου διευθυντών του οργανισμού Σιδηροδρομικές Υποδομές, Ζάρια Φράνοβιτς δήλωσε στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό του Μαυροβουνίου TVCG ότι λεπτομερής αναφορά θα παρουσιαστεί μετά την επιτόπια έρευνα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ