Ρουμανία: Η χώρα είναι σε δύσκολη κατάσταση, εκτιμά ο Ρουμάνος πρόεδρος Τράιαν Μπασέσκου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ρουμανία: Η χώρα είναι σε δύσκολη κατάσταση, εκτιμά ο Ρουμάνος πρόεδρος Τράιαν Μπασέσκου

«Πολιτικά μιλώντας, η Ρουμανία είναι σε δύσκολη κατάσταση σε ό,το αφορά τον τρόπο με τον οποίο αξιολογείται από τις 'οικογένειες'- ΕΕ και ΝΑΤΟ -στις οποίες ανήκει» αναφέρει σε μήνυμά του, που δόθηκε χθες βράδυ στη δημοσιότητα, ο πρόεδρος της Ρουμανίας Τράιαν Μπασέσκου. Ο κ. Μπασέσκου διευκρινίζει ότι η δήλωσή του δικαιολογείται από το γεγονός ότι αισθάνεται υπεύθυνος για τη Ρουμανία και τους Ρουμάνους.

«Είναι η πρώτη δήλωση προς τον Τύπο που κάνω μετά το δημοψήφισμα και συνδέεται κυρίως με τα εσωτερικά προβλήματα, που έχουν αντίκτυπο στο εξωτερικό αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αξιολογείται η Ρουμανία (...) Η πολιτική 'μάχη' δεν είναι δική μου υπόθεση. Ό,τι λέω σήμερα πηγάζει από το Άρθρο 80 του ρουμανικού Συντάγματος που λέει ότι ο Πρόεδρος είναι εκείνος που επιβλέπει τη δουλειά των κρατικών θεσμών» υπογράμμισε ο κ. Μπασέσκου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ