Την Παρασκευή οι απολογίες των 13 συλληφθέντων μελών εγκληματικής οργάνωσης στη Σάμο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Την Παρασκευή οι απολογίες των 13 συλληφθέντων μελών εγκληματικής οργάνωσης στη Σάμο

Προθεσμία 48 ωρών ζήτησαν και έλαβαν οι 13 συλληφθέντες οι οποίοι φέρονται ως μέλη δύο εγκληματικών οργανώσεων που δρούσαν αρκετό καιρό στη Σάμο διακινώντας ναρκωτικές ουσίες.

Σταδιακά από αύριο θα ξεκινήσουν οι απολογίες τους προκειμένου να αποφασίσουν εισαγγελέας και ανακριτής αν θα προφυλακιστούν ή όχι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, οι δύο οργανώσεις αποτελούνταν από άτομα που διέμεναν στο νησί τα οποία προμηθεύονταν τις ναρκωτικές ουσίες από διάφορες περιοχές της Αττικής, καθοδηγούμενα από έγκλειστο σε φυλακές-υπήκοο Αλβανίας, επίσης μέλος της οργάνωσης.

Στο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών φαίνεται να εμπλέκονται περίπου 60 άτομα. Συνολικά, κατασχέθηκαν από τις οργανώσεις περίπου 1,5 κιλό ινδικής κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας, 4 αεροβόλα όπλα, ποσότητα εκρηκτικών υλών, 3 αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 1.750 ευρώ.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ