Γκάνα: Ισραηλινοί διασώστες μετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό θυμάτων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Γκάνα: Ισραηλινοί διασώστες μετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό θυμάτων

Ομάδα 18 ισραηλινών διασωστών αναμένεται να φθάσει σήμερα στη Γκάνα προκειμένου να μετάσχει στις έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων ή θυμάτων της κατάρρευσης εμπορικού κέντρου αργά χθες Τετάρτη στην πρωτεύουσα 'Ακρα, κατά την οποία τουλάχιστον τρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανακοινώθηκε από την προεδρία της Γκάνας.

Η ισραηλινή ομάδα θα πραγματοποιήσει τις έρευνές της κυρίως με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, οι οποίοι θα βοηθήσουν στον εντοπισμό επιζώντων που ενδέχεται να έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια του κέντρου ή πτωμάτων.

Τουλάχιστον 51 άνθρωποι διασώθηκαν μετά την κατάρρευση του πολυώροφου κτιρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πενήντα άνθρωποι εργάζονταν στο εμπορικό κέντρο Melcom, αλλά δεν είναι γνωστό πόσοι βρίσκονταν στο εσωτερικό του κτιρίου την ώρα του δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε πριν ανοίξουν τα καταστήματα για το κοινό.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ