Ιαπωνία-Συρία: Διεθνής διάσκεψη για την επιβολή κυρώσεων κατά της Συρίας θα φιλοξενηθεί στα τέλη του μήνα στο Τόκιο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ιαπωνία-Συρία: Διεθνής διάσκεψη για την επιβολή κυρώσεων κατά της Συρίας θα φιλοξενηθεί στα τέλη του μήνα στο Τόκιο

Η Ιαπωνία θα φιλοξενήσει στα τέλη του μήνα στο Τόκιο διεθνή συνάντηση με στόχο την αύξηση της πίεσης προς το καθεστώς του σύρου προέδρου Χαφέζ αλ-'Ασαντ, ανακοίνωσε χθες η ιαπωνική κυβέρνηση.

Οι Φίλοι της Συρίας, ομάδα την οποία αποτελούν ευρωπαϊκές χώρες, οι ΗΠΑ και αραβικές χώρες, θα συζητήσουν για την επιβολή κυρώσεων κατά της Δαμασκού λόγω της συνεχιζόμενης βίαιης καταστολής, δήλωσε ο γραμματέας της ιαπωνικής κυβέρνησης, Οζάμου Φουτζιμούρα.

Η προηγούμενη συνάντηση των Φίλων της Συρίας, η τέταρτη κατά σειρά, πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο στην Ολλανδία, με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 60 χωρών.

Η Ιαπωνία ακολούθησε το παράδειγμα των ευρωπαϊκών χωρών και των ΗΠΑ και από τον Σεπτέμβριο του 2011 έχει παγώσει τα περιουσιακά στοιχεία του σύρου προέδρου και των στρατιωτικών ηγετών της χώρας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ