ΗΠΑ: Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες από επίθεση αγνώστων σε πάρτι στους χώρους του πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

ΗΠΑ: Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες από επίθεση αγνώστων σε πάρτι στους χώρους του πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επίθεση που σημειώθηκε σε πάρτι για την γιορτή του Χάλογουιν στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τις αρχές του πανεπιστημίου, η επίθεση εκδηλώθηκε στις 23:30 μμ (τοπική ώρα). Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν τραυματίες. Τουλάχιστον ένας ύποπτος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι αρχές του πανεπιστημίου έκλεισαν τους χώρους του και κάλεσαν τους φοιτητές να μείνουν μακριά από το σημείο της επίθεσης, εν μέσω πληροφοριών ότι υπάρχει κάποιος ένοπλος που κυκλοφορεί ελεύθερος.

"Όλοι άρχισαν να τρέχουν. Είδα κάποιον με τραύμα από σφαίρα στο πόδι. Κούτσαινε και φώναζε στους φίλους του να τον βοηθήσουν", δήλωσε στους "Λος Άντζελες Τάιμς" ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του πανεπιστημίου εξέδωσε προειδοποίηση προς τους φοιτητές να παραμείνουν μέσα στα δωμάτιά τους και να μην ανοίγουν την πόρτα σε αγνώστους.

Το 2008, ένας αθλητής του στίβου, ο Μπράισον Νέλουμ, φοιτητής στο ίδιο πανεπιστήμιο, δέχθηκε επίθεση από δύο μέλη συμμορίας που τον πυροβόλησαν τρεις φορές στο πόδι ύστερα από πάρτι για το Χάλογουιν κοντά στο πανεπιστήμιο.

Ωστόσο, ανέκαμψε και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 4χ400μ. στους Ολυμπιακούς του 2012 στο Λονδίνο. Μάλιστα, από τους 539 αθλητές που εκπροσώπησαν τις ΗΠΑ στο Λονδίνο αυτός ήταν ο ένας που επελέγη να κρατήσει την σημαία τη χώρας τους στην τελετή λήξης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ