Αυστραλία: Επίσκεψη του υπουργού Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρου Καράογλου στη Μελβούρνη, στα μέσα του Νοεμβρίου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Αυστραλία: Επίσκεψη του υπουργού Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρου Καράογλου στη Μελβούρνη, στα μέσα του Νοεμβρίου

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το Ελληνικό Πολιτιστικό Συμβούλιο «Ένωση», η Ποντιακή Κοινότητα Μελβούρνης και η Ένωση Θεσσαλονικέων «Ο Λευκός Πύργος» διοργανώνουν έκθεση φωτογραφιών εποχής.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί από τον υπουργό Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, στις 24 Νοεμβρίου στην αίθουσα του δημαρχείου Μελβούρνης. Οι τρεις φορείς κάλεσαν από τον περασμένο Αύγουστο τον κ. Καράογλου να επισκεφθεί τη Μελβούρνη και ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης αποδέχθηκε την πρόσκληση.

Παράλληλα, ύστερα από επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Μελβούρνης και Βικτωρίας, Δημήτριος Μηνάς, με τον κ. Καράογλου, ο υπουργός αποφάσισε να έρθει στη Μελβούρνη νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου, προκειμένου να παραστεί και στο «Μακεδονικό Γλέντι» την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, που θα λάβει χώρα στο Όκλι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παμμακεδονικής, ο κ. Καράογλου θα πάρει μέρος επίσης σε συσκέψεις που θα γίνουν, αλλά και στην πανηγυρική δεξίωση με την ευκαιρία των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της Μακεδονίας που οργανώνει η Παμμακεδονική, προσκαλώντας τους ηγέτες των Ελληνικών και Μακεδονικών Σωματείων της Μελβούρνης στο οίκημά της.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ