Τρίκαλα: Μεγάλες καταστροφές στον ορεινό όγκο του νομού Τρικάλων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Τρίκαλα: Μεγάλες καταστροφές στον ορεινό όγκο του νομού Τρικάλων

Μεγάλες είναι οι καταστροφές που έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα από συνεργεία των αρμοδίων υπηρεσιών, στον ορεινό όγκο του νομού λόγω των έντονων βροχοπτώσεων κυρίως των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει στο ΑΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης σοβαρά είναι τα προβλήματα με αποτέλεσμα η κίνηση να διεξάγεται με δυσκολία στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο από Νεραιδοχώρι μέχρι Κρανιά Ασπροποτάμου, καθώς χώματα, πέτρες και ρέματα κλείνουν σε διάφορα σημεία την επικοινωνία των χωριών.

Επίσης στον οικισμό Νεραιδοχωρίου , κατοικίες έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, ενώ μηχανήματα της περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων σε συνεργασία με τους τοπικούς δήμους προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα, τα οποία συνεχώς αυξάνονται. Μεγάλα προβλήματα έχουν καταγραφεί επίσης στο Παλαιοχώρι Γαρδικίου, στην Κρανιά αλλά και στην Αθαμανία, ενώ η καταγραφή συνεχίζεται.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ