Σκυλακάκης: Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απελευθέρωση των φαρμακείων στην Ελλάδα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 

Σκυλακάκης: Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απελευθέρωση των φαρμακείων στην Ελλάδα

Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απελευθέρωση του επαγγέλματος του φαρμακοποιού στην Ελλάδα κατέθεσε ο Έλληνας ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων Θόδωρος Σκυλακάκης.

Ο ευρωβουλευτής ζητά να ενημερωθεί για τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Επιτροπή, σχετικά με την εφαρμογή της υποχρέωσης της Ελλάδας, για την απελευθέρωση του επαγγέλματος αδειούχου φαρμακοποιού.

Στην ερώτηση ζητούνται ειδικότερα στοιχεία από την Επιτροπή, σχετικά με των αριθμό των νέων αδειών φαρμακείων που εκδόθηκαν μετά την εφαρμογή του νόμου περί απελευθέρωσης στους νέους Δήμους που προέκυψαν από τις συνενώσεις του προγράμματος Καλλικράτη.

Ο κ.Σκυλακάκης επιχειρεί να διαπιστώσει αν πράγματι επήλθε στην πράξη η απελευθέρωση και οι πιθανές θετικές επιπτώσεις της για τους καταναλωτές και τους νέους φαρμακοποιούς ή αν τελικά η απελευθέρωση έχει ουσιαστικά ακυρωθεί από το ίδιο το πλαίσιο εφαρμογής της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ