Ρέθυμνο: Συνεργασία αδελφοποιημένων πόλεων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ρέθυμνο: Συνεργασία αδελφοποιημένων πόλεων

Επιχειρηματική αποστολή από το Καστενάζο και την ευρύτερη περιοχή της Μπολόνια της Ιταλίας, συναντήθηκε χθες στο Επιμελητήριο Ρεθύμνης με το προεδρείο και μέλη της διοίκησής του, όπου εξετάστηκαν οι αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δύο αδελφοποιημένων πόλεων.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο αντιδήμαρχος Αλμπέρτο Μπιανκόλι και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Καστενάζο Γκαμπριέλε Μάτσα, ενώ συνοδεύονταν από τον ιατρό και εμπνευστή της αδελφοποίησης των πόλεων Ρεθύμνου και Καστενάζο, Γιώργο Ματθαιουδάκη.

Στη συνάντηση, έγινε η παρουσίαση του προφίλ της οικονομίας των δυο περιοχών, ενώ συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές που παρουσιάζουν. Παράλληλα, εξετάστηκε η διερεύνηση των δυνατοτήτων ανάπτυξης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ σημαντικές είναι οι προοπτικές αμοιβαίας συμμετοχής επιχειρήσεων σε εκθέσεις, η διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών, η δυνατότητα ανταλλαγής τεχνογνωσίας και η δυνατότητα συνεργασίας στον τομέα του Τουρισμού με ταξιδιωτικά γραφεία που θα προωθούν το Ρέθυμνο και το Καστενάζο ως τουριστικούς προορισμούς, με ελκυστικά πακέτα διακοπών.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ