Σερβία: Διευθυντής υποκαταστήματος της Eurobank EFG στη χώρα συνελήφθη για υπεξαίρεση - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Σερβία: Διευθυντής υποκαταστήματος της Eurobank EFG στη χώρα συνελήφθη για υπεξαίρεση

Ο διευθυντής του υποκαταστήματος της Eurobank EFG, στην πόλη Πρόκουπλιε, στη νότια Σερβία, συνελήφθη και προφυλακίστηκε με την κατηγορία της υπεξαίρεσης. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία στην Πρόκουπλιε, "ο διευθυντής του υποκαταστήματος της EFG, V.S. (45), μετά τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας και αφού προηγουμένως ολοκληρώθηκε η απογραφή, άνοιξε, χωρίς εξουσιοδότηση, το χρηματοφυλάκιο και παράνομα οικειοποιήθηκε 5.349.950 δηνάρια, 70.795 ευρώ και 12.990 ελβετικά φράγκα. Τα χρήματα αυτά χρησιμοποίησε για να εξοφλήσει προσωπικά χρέη προς τρίτους".

Μετά την αποκάλυψη της υπεξαίρεσης, αναφέρεται στο ανακοινωθέν, ο δράστης συνελήφθη, τού επιβλήθηκε 48ωρη κράτηση, ασκήθηκε ποινική δίωξη και σήμερα θα οδηγηθεί στον δικαστή του ανωτέρου δικαστηρίου της πόλης Πρόκουπλιε.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ