Πάτρα: Ελεύθεροι οι 3 συλληφθέντες για τα επεισόδιαστην Πάτρα - Το απόγευμα απολογείται ο τέταρτος - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Πάτρα: Ελεύθεροι οι 3 συλληφθέντες για τα επεισόδιαστην Πάτρα - Το απόγευμα απολογείται ο τέταρτος

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, στα Ψηλά Αλώνια της Πάτρας. Ο τέταρτος συλληφθείς, ο οποίος είναι ανήλικος, αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή το απόγευμα.

Από νωρίς σήμερα το πρωί, δεκάδες άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο, με σκοπό να συμπαρασταθούν στα τρία άτομα, την ώρα που θα απολογούνταν στον ανακριτή.

Όταν οι συγκεντρωμένοι πληροφορήθηκαν ότι οι τρεις αφήνονται ελεύθεροι, άρχισαν να χειροκροτούν και να φωνάζουν συνθήματα. Από την πλευρά της, η αστυνομία είχε πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, με διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται σε ετοιμότητα γύρω από το δικαστικό μέγαρο.

Στην συνέχεια, οι αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Πάτρας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ