Σενεγάλη: Τραυματίστηκε από "κατά λάθος" πυρά ο πρόεδρος της Μαυριτανίας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Σενεγάλη: Τραυματίστηκε από "κατά λάθος" πυρά ο πρόεδρος της Μαυριτανίας

Ο πρόεδρος της Μαυριτανίας, Μοχάμεντ Ουλντ Αμπντέλ Αζίζ, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το Σάββατο, σε στρατιωτικό νοσοκομείο στην πρωτεύουσα Νουακσότ, για τραύμα που υπέστη μετά από πυροβολισμό, ανέφεραν στο πρακτορείο Ρόιτερς στρατιωτικές πηγές.

Όπως μεταδίδει το Ρόιτερς, ο Αμπντέλ Αζίζ "χτυπήθηκε ελαφρά" όταν στρατιωτική περίπολος της χώρας άνοιξε κατά λάθος πυρ προς την αυτοκινητοπομπή του προέδρου, δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

"Καθώς η αυτοκινητοπομπή του προέδρου κατευθυνόταν στη Νουακσότ, δέχτηκε πυρά από μια περίπολο της Μαυριτανίας... επειδή δεν αναγνώρισαν τα οχήματα. Ο πρόεδρος τραυματίστηκε από σφαίρα αλλά η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο" δήλωσε ο υπουργός Επικοινωνιών της χώρας, Χαμντί Ουλντ Μαχτζούμπ, στην κρατική τηλεόραση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ